קפה באלנאס המיוצר על ידי חברת שטראוס-עלית, שווק לציבור צרכני הקפה בישראל כקפה התורם לתחושת השובע. יצאנו לבדוק מה עומד מאחורי ההבטחה הפרסומית שהוענקה לציבור הצרכנים.
נעים להכיר- קפה באלאנס
קפה באלאנס הוא למעשה קפה נמס איכותי המכיל כמויות נכבדות של סיבים תזונתיים וחלבונים הידועים כרכיבים התורמים לתחושת שובע. סיבים תזונתיים אלו כוללים בין היתר: סיבי תירס ועולש והשילוב שלהם עם חלבונים מסוימים המצויים בקפה הנמס הם אלו המסייעים לתחושת השובע המופיעה לאחר צריכה של ספל קפה באלאנס. מכיוון שהסיבים התזונתיים המופיעים בקפה הם למעשה סיבים תזונתיים ממיסים, תחושת השובע מתרחשת במהירות והם יסייעו לכל אחד ואחת מכם, ליהנות מתחושת שובע בין הארוחות. לפיכך, צריכת ספל קפה באלאנס מומלצת בעיקר כשעה לאחר קיומה של ארוחת בוקר, צהריים או ערב. על פני נתוני חברת שטראוס עלית, כל ספל קפה באלאנס מכיל בין 13 ל-23 אחוזים מהכמות היומית המומלצת של סיבים תזונתיים, וכפועל יוצא מכך, צריכת הקפה באופן קבוע במהלך היום, תסייע לכם לא רק ליהנות מתחושת השובע בין הארוחות אלא גם מצריכה יומיומית של כמויות הסיבים התזונתיים הנדרשים לצרכי התפתחות תקינה של מערכות הגוף השונות.
חלבוני החלב המצויים בספל קפה Balance הינם חלבונים בכל הרכב חלבוני איכותי, כאשר המפגש שלהם עם הסיבים התזונתיים מגביר את תחושת השובע ותורם רבות להארכת התחושה למספר שעות. חשוב שתדעו: חברת שטראוס-עלית עשו הכול על מנת להעניק לקפה באלאנס את טעמו האיכותי של פולי הקפה מהם מיוצר הקפה. הקפה עצמו מכיל פולי קפה ברזילאי, וכפועל יוצא מכך, טעמו של הקפה נשמר גם לאחר ריכוז הסיבים התזונתיים וחלבוני החלב המצויים בו. בנוסף, מקורם הטבעי של הסיבים התזונתיים מעשיר את טעם הקפה בטעם עדין ומתקתק. בדומה לכל קפה נמס אחר, גם את קפה הבאלאנס מומלץ לצרוך עם מעט חלב בהתאם להעדפות הטעם האישיות שלכם, ובדומה לכל הליך הכנת קפה נמס אחר, גם בקפה באלאנס מומלץ להביא מים לרתיחה ואליהם להוסיף את תכולת השקית לערבב עם סוכר או ממתיק אחר לפי הטעם, להוסיף חלב וליהנות ממשקה התורם רבות לתחושת השובע בין הארוחות.
המלצה: על פי נתוני חברת שטראוס- עלית, מומלץ לצרוך את הקפה עד ל-3 ספלי קפה ביום, ולכן, אנו ממליצים לכם לעשות זאת בין הארוחות. פעם אחת קפה באלאנס לאחר ארוחת הבוקר, פעם שנייה לאחר ארוחת הצהריים ופעם שלישית לאחר סיומה של ארוחת הערב.